**** **** **** **** ****
روز يكشنبه مورخ 2/8/95 دكتر ابراهيم فلاحي ژورنال كلاب خود را با موضوع "بررسي شيوع ناامني غذايي و نحوه ي استفاده از غذاهاي محلي در ايران " ارائه دادند.
امنيت غذايي يكي از عوامل اصلي سلامت فردي و اجتماعي است. اين موضوع از چنان اهميتي برخوردار است كه بانك جهاني و سازمان كشاورزي (FAO) غذا آن را به عنوان يكي از اهداف توسعه هزاره سوم اعلام كرده است.
شيوع ناامني غذايي ميان خانواده هاي ايراني 49٪ ، در ميان كودكان 67٪ ،درميان مادران61% ، 49٪ درميان نوجوانان و 65٪ درميان افراد مسن گزارش گرديد.
در سياست هاي كلان نظام بايد سواد تغذيه اي اعضاي خانواده را ارتقا داد و همچنين براي رفع نيازهاي تغذيه اي شان آنها را حمايت كنند. در اين طرح بايد اولويت را به گروه هاي اجتماعي و اقتصادي، متوسط و پايين جامعه بدهد. مصرف مواد غذايي كافي، از نظر كميت و كيفيت، عامل كليدي براي يك زندگي سالم است.
|