کتابخانه
دانشکده
بهداشت و
تغذیه دارای
بخشهای زیر
میباشد جهت
آگاهی
دانشجویان به
معرفی این
بخشها می
پردازیم :
امانت بخش
اين
بخش امانت،
گردش کتاب که
شامل امانت
کتاب وتحويل
كتاب و برخي
خدمات مرجع را
بر عهده دارد.كه
بصورت مخزنهاي
جداگانه كتاب
فارسي وكتاب
لاتين،پایان
نامه می باشد. .
خدمات بخش
امانت
·
تاييد
اطلاعات
اعضاء از نرم
افزار
كتابخانه اي و
امانت وعودت
كتاب از طريق
نرم افزاز
راهنمايي
جستجوي كتاب و
اطلاعات
كتابشناختي
براي مراجعين.
راهنمايي
تهيه ليست كتب
درخواستي مراجعان
و ارجاع آن به
بخش سفارشات .جستجوي
تهيه ليست كتب
درخواستي
مراجعان و
ارجاع آن به
بخش سفارشات . كتاب و
اطلاعات
كتابشناختي
براي مراجعين.
·
همكاري
در فرايند
وجين
·
تعميرمنابع
پاره
·
قفسه
خواني و برطرف
نمودن
اشكالات
موجود در شماره
كتب و مشخص
نمودن كتب مفقودي.
تسويه
حساب
دانشجويان
فارغ التحصيل.
·
ارائه
خدمات تمديد و
رزرو كتاب از
طريق تماس تلفني.
·
تهيه
ليست كتب
درخواستي
مراجعان و
ارجاع آن به
بخش سفارشات .
همكاري
با ساير بخش
هاي كتابخانه
و همكاران.
منابع
مرجع، پايان
نامه ها، طرح
هاي تحقيقاتي،
مجلات، نقشه ها
امانت داده
نمي شوند.
تعداد
مدارك و مدت
زمان امانت
اعضا
حداکثر14روز
حداکثرتعدادمدرک3
دانشجویان
مدرک
کارشناسی
وکاردانی
حداکثر14روز
حداکثرتعدادمدرک5
دانشجویان
کارشناسی
وکارشناسی
ارشد
حداکثر21روز
حداکثرمدرک5
دانشجویان
کارشناسی
ارشد ودکترا
در
صورت ديركرد و
يا هر نوع
آسيب به منابع
،عضو مشمول قانون
جريمه
كتابخانه
خواهد شد.
بخش
مرجع يكي از
چهار بخش اصلي
هركتابخانه
است . به طور
معمول، اين
نوع كتاب ها
به طور كامل خوانده
نمي شوند. و به
امانت داده
نمي شوند اين بخش
به صورت قفسه
باز اداره مي
شود.
منابع
موجود در بخش
مرجع:
فرهنگ
يا واژهنامه
عمومي و
تخصصي،
دانشنامه يا
دايرةالمعارف
عمومي و
تخصصي،راهنما
ها،دستنامه
ها، ، اطلسها
خدمات:
مقررات
:
استفاده
از منابع مرجع
با ارائه كارت
دانشجويي
امكانپذير
است
(دانشجويان
دانشگاههاي
ديگر با ارائه
معرفينامه
معتبر از
دانشگاه
مربوطه و
ارائه كارت دانشجويي
به تشخيص
كتابدار مرجع
ميتوانند
از اين منابع
استفاده
نمايند).
بخش
خدمات فني |
در
اين بخش
سازماندهي
منابع اعم از
فهرست نويسي
توصيفي و
تحليلي، رده
بندي منابع
با استفاده
از ابزارهاي
مربوطه
(مانند
سرعنوانهاي
موضوعي
فارسي و
انگليسي.نظام
رده بندي
NLM, LC و
نشانه مولف
فارسي و
لاتين انجام
ميگيرد. |